Inspiration til rollen som klyngekoordinator og -bestyrelse

KiAP afholder den 30. oktober 2020 et virtuelt arrangement for klyngekoordinatorer og -bestyrelsesmedlemme.

Vi er glade for at kunne invitere jer til en eftermiddag fuld af ny inspiration og idéer til at komme videre med klyngearbejdet.

Arrangementet finder sted den 30. oktober 2020 kl. 12.30-15.30 på online mødeplatformen Zoom med teknisk ckeck-in og mulighed for at deltage i en uformel fælles frokost fra kl. 12.00.

Arrangementet faciliteres professionelt af Mads Crandal og Bent Gringer fra PLO-E, som fører os gennem eftermiddagen med stor fokus på interaktion.

 

Dagens program byder på:

  • Check-in med teknisk hjælp og fælles frokost for de, som har lyst.
  • Velkomst v. Rikke Agergaard fra KiAP og virtuel vært Mads Crandal.
  • Gruppesessioner i virtuelle grupperum med erfaringsudveksling og masser af videndeling om rollen som klyngekoordinator og -bestyrelse samt drøftelser om det, som fylder mest for jer lige nu.
  • Inspiration fra KiAP til arbejdet med data, nyt på hjemmesiden og hjælp til klyngeadministration, som du kan tage med dig hjem.
  • Interaktive indslag, der giver variation og genererer ny viden om din rolle som klyngekoordinator og- bestyrelse.

 

I programmet er der indtænkt gode pauser, og du får en pakke forud for arrangementet med en lille overraskelse!

Deltagelse i arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendigt. Din deltagelse kræver ingen større forberedelse og teknisk support vil være tilgængelig under hele arrangementet.

Det forventes, at klyngen finansierer omkostninger forbundet med deltagelse i arrangementet med klyngemidler, herunder fx tabt arbejdsfortjeneste efter den almindelige konsulenttakst.

Tilmeldingsfrist er den 16. oktober 2020

Tilmeld dig via dette link: Tilmeld

 

 

Inspirationsdage 2021

Læs også om KiAP’s fysiske arrangement 4. - 5. marts 2021, hvor du får endnu flere idéer og inspiration til din rolle som klyngekoordinator eller -bestyrelsesmedlem. Læs mere her