Tilbage

 

12-08-2019

KiAP afholder Inspirationsdage 8.-9. oktober 2019

 

KiAP har nu den fornøjelse at kunne invitere alle klyngekoordinatorer samt bestyrelsesmedlemmer i klyngerne, til Inspirationsdage på Hotel Nyborg Strand tirsdag og onsdag den 8.-9. oktober 2019.  

Inspirationsdagene begynder tirsdag den 8. oktober klokken 18, med et middagsarrangement, og afsluttes dagen efter, klokken 17. Dagene har til formål at give klyngekoordinatorer og bestyrelsesmedlemmer mulighed for at inspirere hinanden, få nye idéer og spare med andre klynger på tværs af landet. Dette vil der blive rig mulighed for på begge dage, hvor der tages afsæt i dialog, debatter og erfaringsudveksling gennem: 

- Konkrete workshops, hvor I selv får lov at vælge mellem flere forskellige emner, heriblandt data og facilitering. 

- Oplæg og debat i plenum, som kan styrke jeres arbejde i klyngerne. 

- Videndeling og samarbejde på tværs af klynger, hvor der bliver mulighed for både at dele ud af egne erfaringer og blive inspireret og motiveret af andre klyngers arbejde med kvalitetsudvikling. 

- Mulighed for at mødes med andre klynger fra den region, man kommer fra.  

Det endelige program følger på den anden side af sommerferien. Prisen for deltagelse under hele arrangementet med overnatning er DKK 2.900,00 pr. person pr. nat. Det vil være muligt udelukkende at tilmelde sig dag 2 til en nedsat pris. 

Tilmeldingen til inspirationsdagene på Nyborg Strand kan gøres via nedenstående link. Frist for tilmelding er mandag den 9. september 2019.   

Tilmelding til Inspirationsdagene d. 8.-9. oktober 2019