Afholdelse af fysiske klyngemøder


PLO og KiAP får i forlængelse af genåbningsplanerne en del forespørgsler om muligheden for at afholde fysiske klyngemøder. Nedenfor gives en aktuel status på de formelle rammer.

Sundhedsministeriet har besluttet, at en række kursus- og efteruddannelsesaktiviteter på sundhedsområdet er omfattet af dispensation for forsamlingsforbuddet, herunder nævnes specifikt efteruddannelse i almen praksis og klyngemøder.

Flere større konferencecentre og hoteller har nu åbnet, og dispensationen fra ministeriet betyder, at mødestederne må afvikle sundhedsfaglige kurser og klyngemøder for større grupper – dog skal retningslinjer for afstand, arealkrav (antal personer i lokalet), brug af mundbind og håndsprit fortsat overholdes. Endvidere tæller det positivt i vurderingen, at de deltagende læger stort set alle er vaccinerede nu.

Hvis jeres klynge ønsker at afholde et fysisk klyngemøde inden længe, kan I kontakte konferencecentrene og høre nærmere om, hvilke lokaler de kan tilbyde klyngen til mødeafholdelse - eventuelt kan en opdeling af klyngen måske løse en aktuel lokaleudfordring.

 

26-04-2021

Alle nyheder 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om aktuelle tilbud til klyngerne.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld