Opdateringer på kiap.dk 


Ændringer til rettigheder for bestyrelsesmedlemmer 
Det har været efterspurgt, at flere personer fra samme klinik kunne vises som medlemmer i bestyrelsen på Min klynge-siden, fx hvis både klyngekoordinator og et bestyrelsesmedlem eller en medkoordinator fra samme klinik er med i bestyrelsen. Det er nu blevet muligt, da vi har gjort alle roller i bestyrelsen personlige, hvor de før var knyttet op til klinikken (ydernummeret). Det betyder samtidig, at rettighederne som bestyrelsesmedlemmer har til at kunne foretage ændringer af klyngens medlemmer og anvende spørgeskemafunktionen fremover knyttes op på den enkelte person, som har en rolle i bestyrelsen. 

Får klyngekoordinator fx hjælp fra en praksismedarbejder til administration af klyngens medlemmer og møder, anbefaler vi at personen bliver oprettet som et medlem i klyngen og herefter får tildelt rollen som klyngesekretær i bestyrelsen.

Nye funktioner i møde- og kalendermodulet
Du har nu mulighed for at

  • sende en rykker til de personer, som endnu ikke har besvaret mødeindkaldelsen – det gøres via deltagerlisten, som du som bestyrelsesmedlem kan tilgå fra mødesiden. 
  • ændre dato for svarfrist på mødeindkaldelsen – enten i forbindelse med rykkerudsendelse eller via redigering af mødet 
  • indkalde til bestyrelsesmøder – her inviteres alle som er medlem i bestyrelsen (dog ikke en klyngesekretær som er praksispersonale)
  • tilføje adresse til spisested – hvis spisestedet er forskelligt fra mødested. Husk at oplyse det i forbindelse med refusion af klyngemidler til PLO. 

Vi har desuden flyttet lidt rundt på felterne i mødeoprettelsen, så det ikke længere er nødvendigt at udfylde titel, da titlen på mødesiden nu vises som mødetype: tema(er)

Hent en opdateret vejledning til møde- og kalendermodulet

Oplever du problemer håber vi, at du vil ringe til vores tekniske support på 7196 8844 (tast 1) eller skrive til support@kiap.dk, så vi kan hjælpe dig. Har du øvrig feedback, kan du sende det til klynger@kiap.dk

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om aktuelle tilbud til klyngerne.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld