Opdatering på kiap.dk med nye funktioner under Min klynge


KiAP har opdateret siden ”Min klynge” på www.kiap.dk med en række nye funktioner:

  • Overblik over klyngens bestyrelse
  • Skema til fremmøderegistrering og mødeforplejning til PLO 
  • Excel-fil med overblik over klyngens medlemmer 
  • Historik over klyngens medlemmer


Overblik over Klyngens bestyrelse
Den enkelte klynge får nu mulighed for at tilføje navne og kontaktoplysninger på klyngekoordinator og bestyrelsesmedlemmer, så organiseringen i klyngen bliver synlig for alle klyngens medlemmer. 

Det er også muligt at tilføje en eventuel medkoordinator og kasserer i bestyrelsen.

Alle bestyrelsesmedlemmer har adgang til at tilføje/fjerne medlemmer/ydernumre i klyngen samt har adgang til at anvende spørgeskemafunktionen på kiap.dk. 

For at sikre så korrekte kontaktoplysninger på de klyngeansvarlige personer som muligt, bedes I gå ind og opdatere oplysningerne på siden.

Skema til fremmøderegistrering og forplejning
På Min klynge-siden kan du nu hente en liste til brug for fremmøderegistrering på klyngemødet og til brug for efterfølgende indsendelse af dokumentation til PLO. Listen er lavet som en Word-fil, der automatisk genererer navne på registrerede medlemmer i klyngen. Listen kan enten printes og rundsendes på klyngemødet eller udfyldes under mødet digitalt.

Bemærk at mødelisten kun kan hente navne på de læger, som den aktuelle klyngeregistrering på www.kiap.dk indeholder - så jo bedre opdateret den enkelte klynges medlemsregistrering er, jo mere rigtig og fyldestgørende vil navnene på fremmødelisten være.

For at opdatere navne på lægerne som er medlemmer i klyngen og deres e-mailadresser, skal den enkelte klinik selv logge ind på kiap.dk og gå til praksisoplysninger og opdatere listen. Klyngekoordinator og bestyrelsesmedlemmer kan tilføje eller fjerne ydernumre/klinikker i klyngen under "Min klynge". 

Se vejledning til at tilføje/fjerne klinikker/ydernumre i klyngen (Opdateres snarest med nye screenshots)
Se vejledning til at tilføje læger fra praksis til klyngen (Opdateres snarest med nye screenshots)

Klyngenummeret, som skal oplyses i forbindelse med refusion fra PLO af klyngens udgifter, kan du nu også finde på siden. 

Excel-fil med overblik over klyngens medlemmer 
Hent en liste over klyngens medlemmer hhv. klinikker og læger som Excel-fil.

Historik over klyngens medlemmer
Find også som noget nyt en historik over klyngens medlemmer, hvor du kan se, hvilke klinikker eller læger, der er tilføjet eller fjernet som medlemmer i klyngen samt ændringer i bestyrelsen. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om aktuelle tilbud til klyngerne.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld