Ny release af forløbsplaner (v.5.0.11)


Pr. 19.11.2020 er der kommet en ny release af forløbsplaner i drift (version 5.0.11).

 

Den indeholder flere smårettelser. Herunder de vigtigste:

-          Automatisk forsendelse af forløbsplaner til www.forløbsplan.dk. Det betyder, at når praksis har gemt en forløbsplan, behøver de ikke længere at gå i udbakken for at sørge for at sende forløbsplanen til forløbsplan.dk. Det sker automatisk, hvis patienten har sagt ja til ”ønsker elektronisk forløbsplan” i formularen

-          Print af patientlisterne fra overblikkene er tilrettet, så de er nemmere at printe

-          I diabetes medicin er en af atckoderne for GLP1-analogerne tilrettet, og sorteringen af medicin efter ordinationsdato på patientlisterne er tilpasset

 

Indberet alle-knap i RKKP.

-          På Patientlisterne for RKKP indberetning for diabetes og KOL, er der nu kommet en ”Indberet alle-knap” øverst til højre. 

o   Når der trykkes på knappen, vil systemet automatisk fremsøge alle de patienter, som har data klar til indberetning, men hvor der endnu ikke er foretaget en indberetning i indeværende kalenderår. Det betyder, at data reelt skal være opdateret – herunder at nogen målinger fx FEV1 eller HbA1c kun må være max 1 år gammel - for at være klar til indberetning.

o   Hvis data er klar, således at de kan indgå i en beregning af en indikator, oprettes der en indberetning, og data sendes ind til RKKP automatisk.

o   De patienter, hvor der ikke oprettes en indberetning på og der derfor fortsat står ”ny” i patientlisten for RKKP, mangler nogle data for at opfylde alle indikatorer. Disse patienter kan praksis med fordel gennemgå og udfylde formularerne selv, eller afvente med at sende data ind, indtil patienten har været i praksis næste gang og fået data opdateret.

-          Laboratorie koderne for fodstatus og øjenundersøgelser er tilføjet som relevante koder i RKKP diabetes og de medtages derfor i ”indberet alle”. Koderne fremgår endnu ikke af patientlisterne, det forventes at ske efter næste release.

 

20-11-2020

Alle nyheder 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om aktuelle tilbud til klyngerne.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld