Se en demo af KiAP’s møde- og kalendermodul på Lægedage


Som nævnt i en tidligere nyhed er KIAP i gang med at udvikle et møde- og kalendermodul, som skal hjælpe klyngekoordinatorerne med at udsende mødeindkaldelser samt håndtere til- og frameldinger fra medlemmerne til klyngemøder. Møde- og kalendermodulet er første led i arbejdet med en mere overordnet klyngeplatform, som på sigt også vil indeholde elementer som “klyngens arkiv”, intern kommunikation i klyngen, rammer for klyngearbejdet (bestyrelse, regler etc.).

Det nye møde- og kalendermodul vil kunne tilgås fra “Min klynge-siden" på kiap.dk og er koblet til klyngeregistreringen, således at invitation af klyngens medlemmer automatisk genereres og kun øvrige deltagere (uddannelseslæger, praksispersonale, oplægsholdere mv.) skal tilføjes manuelt. Mødemateriale kan vedhæftes og klyngepakker kan tilgås via vedhæftning eller link. Klyngemedlemmernes til- og frameldinger registreres automatisk i en deltagerliste, som klyngekoordinator løbende kan følge og udsende rykkere fra. Deltagerlisten kan efterfølgende indsendes til PLO.

For klyngemedlemmer vil det nye modul indebære, at de kan se oversigter over kommende og afholdte møder, tilgå dagsorden og mødemateriale samt tilmelde sig mødet ved at besvare mødeindkaldelsen. 

KiAP har afholdt de første test af en prototype af det nye modul med både klyngekoordinatorer og klyngemedlemmer. Modulet forventes klar i starten af 2024 men på Lægedage vil du på KiAP’s stand kunne se og selv prøve en demo af det nye møde- og kalendermodul.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om aktuelle tilbud til klyngerne.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld