Forløbsplaner: Problemer med PDF


Vi har fået enkelte henvendelser fra læger og patienter, som ikke kan få deres pdf for forløbsplanen frem.

Det kan skyldes, at PDF' en ikke kan laves korrekt, fordi nogle af de bagvedliggende data mangler i en speciel kombination.

Hvis der er en systolisk blodtryks-værdi i data, men der for samme dato mangler et diastolisk blodtryk i data, så kan grafen ikke finde ud af det, og hele PDF'en går desværre i stå. Det er uhensigtsmæssigt og skal rettes teknisk.

Du kan som læge også selv rette data, dvs. du kan indtaste et diastolisk blodtryk i dit laboratoriekort, på datoen hvor det mangler (hvis du kender en værdi herfor eller ønsker at estimere det ud fra tidligere og efterfølgende blodtryk). Det vil synkronisere det manglede diastoliske blodtryk til forløbsplaner og fejlen retter sig selv.

Hvis du ikke kender værdien af det diastoliske blodtryk eller ønsker at estimere det, så vil vi teknisk sørge for at en PDF fremadrettet kan dannes (på trods af manglende diastoliske blodtryk), når vi kommer med en ny release om 3-4 uger (dvs. ultimo september 2019).

Generelt vil vi dog anbefale, at man indtaster både diastolisk og systolisk blodtryk, når du får en sådan værdi målt på patienten.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om aktuelle tilbud til klyngerne.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld