Ny release af forløbsplaner (version 3.0.2)


Pr. 12.07.2019 er der kommet en ny release af forløbsplaner (v.3.0.2), som indeholder RKKP-KOL indberetning

RKKP-KOL indberetning kan derfor nu foretages via forløbsplansmodullet.

For at indberette til RKKP-KOL, skal I først tilmelde jer RKKP-KOL indberetning i jeres system - enten via aktiveringssiderne for forløbsplaner eller via jeres lægepraksissystem, I kan se en vejledning til det her

-          I kan printe en RKKP-KOL oversigt, der indeholder de KOL patienter, som I kan lave en indberetning på.

-          Validering af data, der skal og kan sendes afsted til RKKP, foregår automatisk og er optimeret ift. i  pilotperioden.

-          I kan kun lave en indberetning pr. patient pr. år (men I kan redigere i en allerede indsendt formular, hvis noget skal rettes)

-          I kan oprette en indberetning for en patient fra RKKP-KOL oversigten.

-          Husk at afsende jeres RKKP-KOL indberetninger fra jeres udbakke i jeres lægepraksissystem, så de kommer frem til RKKP

 

Releasen indeholder derudover andre små tekniske rettelser til forløbsformularerne, heri også en reminder-tekst på både KOL og Diabetes oversigten, der viser om jeres praksis mangler at sende forløbsplaner til sundhedsmappe fra jeres udbakke i jeres lægepraksissystem – og evt. hvor mange I mangler at sende.

HUSK, at jeres patienter kun kan se deres elektroniske forløbsplan på sundhedsmappe.dk, hvis I fremsender forløbsplaner fra jeres udbakke.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om aktuelle tilbud til klyngerne.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld