Tilbage

 

07-02-2020

Ny klyngepakke om trivsel og arbejdsglæde fra KiAP

KiAP har i samarbejde med praktiserende læge Gunver Lillevang og chefkonsulent Heidi Bøgelund Frederiksen udarbejdet en klyngepakke om trivsel og arbejdsglæde. Klyngepakken giver viden om den aktuelle oplevelse af trivsel og arbejdsglæde i klyngen, og tallene for klyngen sammenlignes med nationale opgørelser. Med udgangspunkt i resultater fra en spørgeskemaundersøgelse blandt klyngens medlemmer arbejdes der på klyngemødet med, hvordan man kan øge trivsel og arbejdsglæde.

Bestil klyngepakken

Med klyngepakken om trivsel og arbejdsglæde følger hjælpemateriale, der letter faciliteringen af klyngemødet. Klyngen modtager en powerpoint med resultaterne og en udførlig guide til, hvordan mødet tilrettelægges. Der følger også uddybende information til hver enkelt slide, som klæder mødelederen på til at kunne gennemføre mødet.

Kontakt KiAP på klynger@kiap.dk eller Christian Pedersen på 51 70 11 15, hvis I vil høre mere om klyngepakken eller bestille hjælp til brug af pakken. KiAP skal kontaktes senest 8 uger før afviklingen af klyngemødet. 

 

Du finder klyngepakken om trivsel og arbejdsglæde samt andre klyngepakker her